Nemokamas pristatymas

Razer DeathAdder V2 Pro - Genshin Poveikio Edition - 20K DPI Optinis Jutiklis - 3X Greičiau Nei Mechaninė Optinis Jungiklis

€334.06 €170.37

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a101962

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Pelės Ir Klavišiniai

Žymos: pelė razer l, deathadder shell v2, elantra "bluetooth", razer pelės habu, razer balde, perukai genshin, lipdukas deathadder pelės, rankena razer deathadder v2, deathadder v2 pro slydimo, finalmouse tapetai.

TECH SPECIFIKACIJOS

Formos Koeficientas: Dešiniarankiams

Ryšiai: Razer™ Belaidžio Hyperspeed

Laidinė - Speedflex Kabelis

"Bluetooth"

Baterijos Veikimo Laikas: Iki 120 Valandų

RGB Apšvietimas: Razer Chroma™ RGB

Jutiklis: Optinis

Max Jautrumo (DPI): 20000

Maksimalus Greitis (IPS): 650

Maksimalus Pagreitis (G): 50

Programuojami Mygtukai: 8

Jungiklio Tipas: Optinė

Pereiti Gyvavimo Ciklą: 70 Mln Paspaudimų

Laive Atminties Profiliai: 5

Pelės Metrai: 100% Ptfe Pelės Kojų

Kabelis: Razer™ Speedflex Kabelis

Tilt Slinkties Ratukas: Nr.

Dydžiai: 5" x 2.43" x 1.68"

Svoris: 0.194 Svarų / 88 g (Išskyrus Dongle)

Dokas Suderinamumas: Taip

PAGRINDINIAI RANKA

Nesvarbu, koks Žvaigždynas jūs specced į, tegul žvaigždės suderinti ir tikslas-tiesa, su aukščiausio lygio belaidžio ergonomiška pelė, kad yra labai patogus naudoti ir ginkluotųjų su mūsų naujausia jungikliai, davikliai, ir žaibiškos Razer HyperSpeed Bevielis.

RAZER™ BELAIDŽIO HYPERSPEED

25% greičiau nei bet kuris kitas ryšio technologija prieinama, jums nereikės net suvokti, kad naudojate bevielį žaidimų pelės dėl savo didelio greičio perdavimo, mažiausia spustelėkite latency, ir besiūlių dažnio perjungimo noisiest, duomenų sočiųjų aplinkoje.

RAZER™ ŽIDINIO+ OPTINIS JUTIKLIS

Mūsų naujas, patobulintas jutiklis pirmaujančių 20,000 DPI su 99.6% rezoliucija tikslumas, užtikrinant, kad net geriausių judėjimas iš šios belaidžio ergonomiškas žaidimų pelė yra siejami su nuoseklumą.Įdiegtos pažangios funkcijos, jutiklis tampa dar tikslesnis, todėl ūmaus lygio tikslumo žaidimas, pelnęs headshots.

2ND GEN RAZER™ OPTINĖ PELĖ JUNGIKLIS

Pagerėjo daugiau dotykowych, kas spustelėkite jaučia, kad dabar ir skamba labiau patenkinti—perdavimo infraraudonųjų spindulių šviesos spindulys pirmaujančių reagavimo laikas-0,2 ms.Nes šią formą įjungimo nebereikia tradicinių fizinio kontakto, jis pašalina poreikį debounce nedelsiant ir niekada sukelia nenumatytų paspaudimų, suteikia jums arčiau kontrolės ir nepriekaištinga.

IŠPLĖSTINĖ LAIVE ATMINTIES

Būkite pasiruošę konkuruoti, bet iki 5 saugoma aplinka, kad suteikti jums prieigą prie optimalių keybind maketai, makrokomandas ir dvigubai sąnaudos per Razer Hypershift funkcija.

MOKESTIS-SUDERINAMAS SU RAZER

PELĖS DOKAS CHROMA*

Razer DeathAdder V2 Pro veikia su tuo pačiu pelės dokas krauti Razer Viper Ultimate "arba" Razer Basilisk Ultimate—puikus atnaujinti savo RGB battlestation, kad gali būti .

SUDERINTA RATUKU TACTILITY

Siūlo patenkinti grįžtamojo ryšio su atskira, rantytas jaustis, slinkties ratuko, taip pat turi mažesnį pažymėkite pasipriešinimą, kad jaučiasi lengvesnis ir lengvesnis naudoti—tiek dviračiu per ginklų ir vykdančioji katytė apynių tampa tikrai antras pobūdžio.

INJEKCIJOS LITŲ

GUMOS ŠONINĖS RANKENOS

Saugiai kiepskie alus, pelės gumos rankenos, kad visiškai padengtų jos kairės ir dešinės pusės—suformuoti kaip apvalkalas siekiant užtikrinti, kad jie niekada nulupkite.

100% PTFE PELĖS KOJŲ

Mėgaukitės slidus pelės judėjimą visoje bet kokio paviršiaus su pele kojos pagaminti iš švariausių, aukščiausios kokybės PTFE.

IKI 120 VALANDŲ BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS

Mėgaukitės slidus pelės judėjimą visoje bet kokio paviršiaus su pele kojos pagaminti iš švariausių, aukščiausios kokybės PTFE.

1.Pakuotė

Kai siuntinys ateina, prašome patikrinti jį veidas į veidą, pamatyti, jei prekės atvyksta geros būklės, prieš pasirašydamas.

2.Mokesčių

Mūsų kaina neapima mokesčius, mes neatsakome už bet kokius mokesčius, susijusius su muitinės veikla.

Jei turite specialių pageidavimų, prašome leiskite man žinoti.Mes nepriimame ginčų dėl muitų problema(mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui).

3.Parama Kalbos

Parama Kalbos: anglų, rusų, ispanų, švedų, portugalų, turkų, italų, vokiečių, Kinų, prancūzų, Japonų, lenkų, ukrainiečių, graikų, hebrajų ir daugiau.

  • Bendras Svoris: 88g
  • Sertifikavimo: CE
  • Skaičių Mygtukai: 8
  • Modelio Numeris: V2 Pro
  • Sąsajos Tipas: "bluetooth"
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maitinimo Tipas: Įkrovimo
  • Skaičių Volai.: 1
  • Prekės Pavadinimas: RAZER
  • DPI: 200000
  • Darbo Režimas: Optiniai-elektroniniai
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Belaidžio "Bluetooth" Ryšio