Nemokamas pristatymas

Vaikai Makiažas Rinkinys Skalbti Saugos Kosmetikos, Žaislų, Princesė Dress Up Make Up Set Box Apsimesti Žaisti Žaislai Mergaitėms Helovinas Dovanos

€20.40 €13.25

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a103897

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: lizdo

Žymos: suaugusieji, vaikai makiažas, elsa vaikai makiažas rinkinys, suknelė, kad jauni, moters makiažo teptukų rinkinys maange, zebra kosmetika vaikams, kelionių mergina žaislai, neapibrėžta kelnės, vaikai raštuotas makiažas, makiažas mergaitės, babh mergina žaislai.

Vaikai Makiažas Žaislų Rinkinys mergina Skalbti Kosmetikos, Žaislų Rinkinys Apsimesti, žaidimas Princesė Eyeshadow Blush Lūpų Makiažas Rankinėje rinkinys

Kulka Taškų:

1、Tobulas Makiažas Žaislų Rinkinys: maža princesė savo gyvenimo, tai pilnas makiažas žaislo rinkinys bus patenkinti jus.

2、Įdomus Žaidimai Mergaitėms: Šios premium mergaitę žaislai yra ryškių spalvų ir tekstūrų, ir pateikti valandų žaisti už jūsų mažoji princesė.Tegul tavo vaikai bus pilnas vaizduotę taikant novatoriškas, įdomus, ir leiskite jiems tai patinka valandų valandas.Padažu yra įdomus!

3、Skalbti Žaislas: bet Kuriuo metu galite duoti savo vaikui žaislas, kad jūs norite užtikrinti savo saugumo.Šis kosmetikos rinkinys suteikia vaikams su žaislais naujoviškų žaidimų!Ši vaikų kosmetikos rinkinys bus ne palikti dėmių ant drabužių ar baldų, ir jis gali būti plaunami.

4、Idealus Dovanos: Jūsų mažoji princesė bus meilė šią pilnas vaikų makiažas rinkinys.Viskas, ko aš noriu, kad mano pirmasis makiažas langelį.Puiki dovana bet kokia proga, iš gimtadienis, Kalėdos ir tarp jų.Ji bus love it!

5、Žaisti su Draugais: Šis makiažo rinkinys yra puikus žaislas mergaitės, žaisti su kai jie žaisti su draugais į pasimatymą.Jie turės daug valandų įdomus ir išbandyti įvairių makeups ant kito.Žinoma, motinos ir tetos taip pat, kaip toks įdomus!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vaikų Modeliavimo Kosmetika Žaislų Rinkinys

Spalva: spalvinga

Funkcija: Ji yra ne tik kosmetikos, bet taip pat žaislas, jis yra specialiai sukurtas vaikams.Tik reikia švarus vanduo be makiažo valiklis.Sužinokite, makiažas, patenkinti merginos princesė dream, ir vadove mergina sužinoti, makiažas.

Įpakavimas: dėžutė spalva

Dydis: apie 17,5*9.3*17CM/6.89*3.66*6.69 į (rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek klaidos)

Pakavimo Sąrašas:

Lūpų Blizgesys*6

Eyeshadow*6

Skaistalai*6

Makiažas Šepetys*3

Pirštu Dozatoriumi*2

Blizgučiai*2

Nagų Failą*1

Nagų Lipdukas*1

Lūpų dažai*1

Lūpų Glazūra*1

Retro Grožio Mažas Kvadratas Krepšys*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Įspėjimas: no
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Vaikai Makiažas Rinkinys
  • Rekomenduojame Amžius: 25-36m