Nemokamas pristatymas

Namų ūkio neslystantis Vonios Kilimėlis Minkštas, Greitai Sugeria Vandenį Vonios Kilimėlio Daugiafunkcį Miegamojo, Virtuvės Grindys kiliminė danga, Tualetas, Baseinas, Trinkelėmis

€15.87 €10.32

5
5 Atsiliepimai

Prekės kodas: a1394

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Vonios Kambario Produktai

Žymos: vyresnysis kilimas, korko virtuvė, lesong stalas kilimėlis, sedanas kilimas, "google" vonia, wii kilimėliai, yogo jogos kilimėlis, neapibrėžta kelnės, rankšluosčiu bara, alavo vonios kambarys.

Šiltas apkabinimas: Kai žingsnis į šią dangą, ji labai antklodės kojas, kaip ten yra 100 rankos, labai patogus ir minkštas!

Lengva priežiūra: Mūsų kilimai yra kruopščiai pagaminti, kiekvienas gabalas korp gali pakelti visą kilimėlis nesulaužant.Kai valymo, tiesiog pasiimti motina ir purtyti jį energingai, jis gali būti visiškai naujas.Ji taip pat remia žemos temperatūros plovimo ir džiovinimo.

Super absorbentas: Niekas mėgsta vandens ant vonios kambario grindų.Kai išeinate iš vonios ir stovėti ant šios vonios kilimėlis, drėgmės bus absorbuojamas iš karto ir jūsų kojos bus sausos.Jūs neturite jaudintis dėl nešvarumo grindų ar netyčia paslysti.

Anti-slydimo: baigėme anti-slip testą.Vieta kilimėlį, ant švaraus grindų ir kelkite vienos pusės grindų formos 30 laipsnių kampu taip, kad 150 svarų (apie 59 kg), asmeniui bus ne skaidrių, apie tai, kai vaikščioti.Mūsų aukštos kokybės PVC dugnas yra ne tik non-slip, bet taip pat apsaugo grindų pat.

Multi-purpose: Mūsų vonios kilimėlis tinka bet kuri vieta, jums reikia paramos ir atsipalaiduoti jūsų pirštai!Ne tik praktiškas, puikiai apdaila.Mes ir toliau įvesti naujausias populiarus spalvų ir daugiau dydžių, kviečiame sekti mus.

PRISTATYMAS :

Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas.

Paprastai prekės bus pristatomos per 10-30 darbo dienų po išsiuntimo.

SUSISIEKITE SU MUMIS :

Mūsų pardavėjas nuomone,pirkėjas yra Dievas, Mes elgiamės kiekvienas klientas su atsargūs ir atidūs, kad patenkintas klientas ir turite puikių,malonių pirkinių.

Jei norite pirkti didelį kiekį arba didmeninė prekyba,prašome siųsti elektroniniu Paštu, Pranešimo ar Prekybos Vadybininkas, mes suteikiame jums geriausią kainą.ačiū

Tuo atveju,jei esate nepatenkinti su produktu ar paslauga, prašome susisiekti su mumis.Mes esame čia, kad padėtų & išspręsti bet kokias problemas.Ir po susisiekite su mumis, produktai gali būti siūlomi keitimo ar grąžinimo, greitai ir efektyviai.

Prašome ne palikti neigiamą atsiliepimą be susisiekę su mumis problema, jis bus laikomas galutinis sprendimas, ir jokių tolesnių kontaktų arba el. paštu, atsakymas bus pateiktas.Ir mes negalėjome pasiūlyti keistis ar duoti grąžinimo paslaugas jums.

ATSILIEPIMAI :

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Dėkojame už jūsų suprasti.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 1 val.

  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: Y-YD-462-
  • Technics: Mašina Padarė
  • Stilius: Tradicinis
  • Dydis: Custom
  • Medžiaga: Suede
  • Modelis: dryžuotas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: VONIOS kambarys
For Functioning 2021-11-26

Man tai patinka, tai labai minkštas. Jis taip pat tiksliai atitinka aprašymą. Aš tikrai pirkti vėl. Didelis Produktą

5
Ndy Rose 2021-11-29

Geros pagalvės, jau išplauti, jokių nusiskundimų. Jį gavau labai greitai, normalus paketas. Atrodo, kad IKEA pagalvėlė.

5
Dingdongobrien 2021-11-29

Labai gera medžiaga

5
Lipinskistephen 2021-11-29

Laimingas su mano pirkti. Aš nusipirkau šį kilimas įėjimo ir tai su sąlyga, minkštas kamšalas, kuris buvo reikalingas kambarys.

5
Jamescable1 2021-11-29

Geros kokybės. greitas pristatymas!

5