Nemokamas pristatymas

1 VNT Vandens Pagrindu Žymeklis, Minkštas Galvos Dvivietis Vadovas Akvarelės Dažų Rašiklis Spalva Pen Ranka-Dažytos Rašyti Teptuku Spalva Atsitiktinis

€0.40 €0.27

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a1516

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Rašyti & Korekcija Prekes

Žymos: akvarele ar, st penpps teptuku pen, mi meno reikmenys, teptuku pen bre, teptuku pen sey, meno žymekliai žalia, alkoholio testeris komercinės, neapibrėžta kelnės, teptuku pen lamy, žemės riešutų pieštukas.

Savybės:

1. Dukart baigėsi perlinis: rašymo linijos plotis teptuku patarimas yra apie 1-2mm, ir kad apvaliosios patarimas yra apie 0,8 mm, yra paprasta naudoti.

2. Pluošto pen patarimas: pluoštas pieštuko galvutė yra kompaktiškas, ir oro pralaidumą, yra geras, kuris gali ne tik užtikrina sklandumą rašalo, bet taip pat užtikrinti ilgaamžiškumą pen galvos.

3. Taikoma: šis akvarelės dažų rašiklis tinka poveikis atvaizdavimas, meno, dizaino, animacijos, dizaino ir kitų sričių.

4. Vandenyje tirpių dažų, rašalo: bekvapis, aplinkai draugiškas ir netoksiškas, spalva gali būti girdomi, geras efektas, spalvos skverbties, superposition ir spalvų maišymo.

5. Išvaizda: šis akvarelės dažų rašiklis su mados išvaizdą ir spalvas, tai gražus, ir lengva nešiotis ir naudoti.

Aprašymas:

Šis akvarelės dažų rašiklis su dukart baigėsi plunksnų, ląstelienos pieštuko galiuką, ir vandenyje tirpių dažų, rašalo, tinka poveikis atvaizdavimas, meno, dizaino, animacijos, dizaino ir kitų sričių.

Techniniai duomenys:

Dydis: 15*10*10cm

Medžiaga: plastikas

Rašiklio ilgis: 17cm

Rašiklis tipas: Rašalo rašiklis

skaičius:1 vnt

spalva:atsitiktinis

Pakuotė:

1*dažų rašiklis

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Dėl įvairių asmeninių matavimo metodus, gali būti 1-3cm paklaida fiziškai.Ačiū!

86191 Raštinės Reikmenys

86983 Raštinės Reikmenys

  • Dydis: 15*10*10cm
  • Spalva: radom
  • NUMERIS: 1pcs
  • Rašiklis Tipas: Rašalo Rašiklis
  • Tipas: Meno Žymeklis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Rašiklio Ilgis: 17cm