Nemokamas pristatymas

Elektros Valymas Kino Patvarus, Ekrano Dalių Pakeitimas Galvos Cutter Skutimosi Skustuvas Folija Apsaugos Razor Tinklinio Braun 10B

€2.37 €1.87

3
2 Atsiliepimai

Prekės kodas: a1939

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Vonios Kambario Produktai

Žymos: cargador braun žoliapjovės, braun m90 dalys, "shimano" atsargines dalis, vadovas soocas skustuvas, atsarginės dalys, gopro, braun pakeitimo filtras, neapibrėžta kelnės, akių pirštinės akių medžiagos, braun ašmenų skustuvas plaukų, braun 10b ekranas.

Savybės:

Pagamintas iš metalo medžiagos, tvirtas ir patvarus naudoti.

Lengva įdiegti, turintys privalumai lygaus paviršiaus ir išskirtinį kūrinys.

Švarus skustuvo prieš diegdami.

Jūs turite patikrinti savo skustuvu, modelis, prieš pateikiant užsakymą.

Folijos ir peiliukai suteiks jums puikus skutimosi patirtį.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: skustuvas folija

Medžiaga: alloy + ABS + PC

Spalva: pilka

Tinka: už Braun 10B 20B 20S, 1000 serijos, 2000 serijos

Komplektą sudaro:

1pc x skustuvas folija

1pc x pjovimo galva

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė 3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

  • Paketas Apima: 1pc x skustuvas folija, 1pc x pjovimo galva
  • Prekės Pavadinimas: HOUSEEN
  • Medžiaga: lydinio + ABS + PC
  • Kilmės: KN(Kilmės)
321asd 2 2021-12-04

Lapkričio 11, 2021 sklypo gavo 04 12. Pakuotėje yra nacionalinės. Produktas yra gerai supakuoti ir yra dėžutė. Neseniai panašus įdėti ant skustuvo. Senųjų (darbas 5-6 metus), tinklelis buvo trinamas. Gali pirkti.

5
Shortgalshells 2021-11-14

Po 20 dienų folija yra perforuotas ir yra nenaudotinas Dopo 20 giorni la testina si è forata ed è inutilizzabile

1