Nemokamas pristatymas

9Pcs Korekcija Juostos Baltos spalvos Korekcija Juosta Sunaikinti Juosta Atsižvelgiant Ženklu Crafting Kulka Leidinys Ir Scrapbooking

€5.42 €4.01

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a2188

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Rašyti & Korekcija Prekes

Žymos: hehui korekcija juosta, korekcija juosta marmuro, kawaii baltos spalvos korekcija, 10 korekcija juosta, korekcija juosta korėjos, didelis Korekcija Juosta, pilka juosta korekcija, korekcija juosta rezervas, natūrali korekcija juosta, 50 korekcija juosta.

Kulka Taškų:

1、Originalus korekcija juosta idealiai tinka persirengimo datas savo kalendoriuje, nustatydama neteisingai parašyti žodžiai ir ištaisyti daugelis gyvenimo nepilnametis misprints

2、Pertraukos įrodymas juosta yra vienos eilutės korekcija filmas kompaktiškas balionėlis su tikslaus taikymo

3、Dizainas leidžia kairiarankis ar dešiniarankiams naudoti.Naudoti iš karto teisingai įvedėte, ranka ar meno dokumentus

4、Platus: korekcijos juosta yra greitai džiūsta, todėl jūs galite rašyti per jį iš karto, tinka raštu su tušinukai, parkeriai, rašalas ir pan., saugus, netoksiškas ir bekvapis.

5、Puikus Dizainas: korekcijos juosta yra skirta sklandžiai pavaras, įstrigo ir patogu naudoti, užkirsti kelią šerdis juosta nuo likvidavimo.

Produkto Savybės:

1. Kad momentinių pataisas be džiovinimo laikas – ne netvarka ir jokio laukimo!

2. Ergonomiškas dizainas leidžia patogiai koreguoti visą darbo dieną.

3. Lengvai koreguoti pertrauka atspari juosta su atsukti rankenėlę.

4. Aukščiausios kokybės juosta leidžia jums iš naujo rašyti su rašikliu, pieštuku ar žymeklis.

Kaip naudoti korekcija juosta??

Skirtas dešiniarankiams naudoti, laikykite korekcija juosta, skaidri frontside sienelę.Paspauskite patarimas ant lygaus popieriaus ir lėtai padengti paviršių, kad teisingai, iš kairės į dešinę.Už kairiarankis naudoti, laikykite korekcija voleliu, reversas, susiduria su jumis.Paspauskite patarimas ant lygaus popieriaus ir ištaisyti klaidas, iš dešinės į kairę.

Paketų Sąrašo: Korekcija Juosta×9

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Auto-servisai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.