Nemokamas pristatymas

Dantų pasta Squeezer Dantų pastos Dozatorius, Metalo Nuspaudžiant Taupymo Priemones dantų Pasta Vamzdis Gręžtuvas Namų Vonios kambario Aksesuarai

€3.60 €3.06

5.00
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a4074

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Vonios Kambario Produktai

Žymos: tuščių metalinių dantų pasta, palmių aliejus nemokamai dantų pasta, hobis, dantų pasta squeezers, 2 dantų pasta squeezer, viduramžių nerūdijančio metalas, stiklas, moderni dantų pasta squeezer, dantų pasta opalescence, dantų pasta lol, šeimos dantų pasta squeezer, gode metalo.

Dantų pasta Squeezer Dantų pastos Dozatorius, dantų Pasta Gręžtuvas Metalo Nuspaudžiant Įrankiai Taupymo Pasta Namų Vonios Reikmenys

❤ Funkcijų

※【 Aukštos Kokybės】 : Metalinis vamzdis squeezer pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno, gali būti iš naujo panaudotas gyvenimą.

※【Lengva Naudoti】: Sukti rankena, jums bus gauti pasta lengvai, švarus ir be likučių.

※【Organizuoti savo erdvę】: Pirkti šias dantų pasta turėtojai, jie bus stovėti ir su savo vamzdžiai ir suteikti jums tvarkingas vietos.

※【Ergonomiški】: pasukti rankena yra patogi, ji yra lengva valdyti kairėje arba dešinėje, pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio rodyklę.

※【Multi-funkcija】: Tinka visi plastikiniai vamzdžiai, metalo vamzdžiai, plotis per 2,5 colių, pvz., dantų pasta, plaukų spalva, aliejiniai dažai, kosmetika, plaukų gelis, plaukiojančios priemonės, klijai, tepalai, pomidorų pasta ir t.t.

❤ Organizuoti savo erdvę

Įsigyti šių dantų pasta turėtojai, jie padės jums pasiekti neater vonios kambarys skaitiklis ir sumažinti galimybes.

❤ Metalinis vamzdis squeezer

✔Medžiaga: Pagaminti iš nerūdijančio plieno.

✔Aspektą: 3.3*1.3*1.5 colių .

❤ Lengva Naudoti

✔Sukti rankena, tai daro nuspaudžiant stuff iš vamzdelių efektyvus ir taip lengva.ji yra paprasta naudoti kairėje arba dešinėje, pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio rodyklę.

✔Vaikai bus meilė, dantų valymas naudojant mielas dantų pasta squeezers.

❤Aukštos kokybės medžiagos,

✔Metalinis vamzdis squeezer: Pagaminti iš nerūdijančio plieno, patvarus ir niekada nesurūdys, gali būti pakartotinai naudojamas gyvenimą.

Nuostabus Vonios Aksesuaras !

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Nerūdijančio plieno
  • Prekės Pavadinimas: XYKEEY