Nemokamas pristatymas

5vnt Širdies Formos Mini Kraft Popieriaus Dėžės Su Dangčiais Apdorodami Saugojimo Reikmenys, Kosmetika, Papuošalai, Dovanos, Namų Gėlių Dėžutės

€13.73 €8.24

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a128467

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Įvykis & Party

Žymos: lauke plexi rose, širdies auskarai plastiko, širdies formos saldainių krepšiai, papuošalų dėžutė aišku, daug dangtis, dovanų dėžutes, maišelius, mėlyna, valentino metalinė dėžutė, žiedai dėžės keksas, selofan popierinis maišelis, specialus gėlių dėžės, vrystal papuošalų dėžutė.

Savybės:

Dėmesį į dydžių: Nustatyti 5 paper mache dėžutėje yra 5 skirtingų dydžių: 6.5*6.5*2.5 cm, 8.5*8.5*3cm, 10.5*8.5*3.5 cm, 12.5*10.5*4cm, ir 16,5*12.5*5cm.Produkto paveikslėlyje gali atrodyti didesnis nei faktinis, prašome atkreipti dėmesį į dydžių.

Širdies formos dizainas: dėžės skirtos širdies formos, elegantiškas ir subtilus, puikus kambarys ornamentais ar pakuoti dovanas savo meilės ir šeimos.

Aukščiausios kokybės medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės kieto kraft popieriaus, sandėliavimo box yra tvirtas ir patvarus.Be to, kraft popierius yra lengvai biologiškai skylančios medžiagos, kurios yra draugiškos aplinkai.

Mažųjų papuošalai: dovana Wrap savo subtilią kraft lange pridėti savo kūrybos rankomis dekoruoti dekoruoti viduje ar už lango, kuris atrodo elegantiškas ir rafinuotas, tada parodyti savo meilę.

Platus naudojimas: Puikiai tinka pakavimo mini puokštės, saugoti reikmenys, smulkių elektronikos, kosmetikos, juvelyrikos, pavyzdžiui, karoliai, apyrankės, pakabučiai, auskarai ir kt.

Klientų Aptarnavimas:

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei yra bet kuris kokybės problema.

  • Proga: Vestuvių & Sužadėtuvių, Gimtadienis, Atgal Į Mokyklą, Kalėdų, Valentino Dieną, Naujieji Metai, Jubiliejus, Motinos Diena
  • Medžiaga: Kartonas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skaičius, Vnt: 5vnt