Nemokamas pristatymas

Įkrovimo Dviratį Galingas Šviesos Priekiniai Žibintai, Priekinis Žibintas Kelių Kalnų Dviračiai Dviračių Naktį Jojimo

€9.64 €7.33

5.00
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a160022

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Dviračių Priedai

Žymos: dviračio šviesos doveyi, femto dviračio šviesos, juokinga dviračio šviesos, turbo elektrinis dviratis, dviračio šviesos sinalizazao, pasisekė dviračio šviesos, asmuo, dviračių apšvietimas, dviračio šviesos boruit, 12 voltų dviračio šviesos, dviračių, vandens žibintai.

Įkrovimo Ilgalaikius Rezultatus - featuring įkrovimo priekinis žibintas.Visiškai įkrauti per mažiau nei 3 valandas, kai prijungtas į bet kurį USB prievadą.Trukmė-iki 10+ valandų, blykstės režimas. (3+ valandos, aukščiausios nustatymą.)

Super Šviesus, Dieną ar Naktį - 400 šviesos žibintai naudoja naujausius LED technologijų apšviesti savo kelią ir jus matomas per tiek nakties ir dienos šviesoje.Jo lemputės suteikia papildomą saugumą.

Kelių Apšvietimo Režimai - priekinis žibintas taip pat gali dvigubai kaip kišeninis žibintuvėlis ir turi 6 universalus apšvietimo režimai.

Lengva Įdiegti - užtruks tik kelias sekundes pritvirtinti nenaudojant jokių įrankių, laidai, varžtai, arba papildomos baterijos bei priedai.Be montavimo visų standartinių dviračių, žibintai, taip pat tinka naudoti šalmai, motoroleriai, vežimėliais, ir neįgaliųjų vežimėliai.Lengvai nuimamas saugojimo ir įkrovimo metu.

Oro sąlygoms Atsparus ir Patvarus - Vertinta IPX4 atsparus vandeniui, šie žibintai buvo pastatytas atlaikyti nepalankių oro sąlygų.Visi metalinis kūnas gali dirbti atšiauriomis iškilimų ir lašai.Pagamintos taip, kad paskutinis metų naudojimo.

  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Montavimo Rodymas: Rankenos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: u65e0
  • Sertifikavimo: Nėra