Nemokamas pristatymas

12X25 Kompaktiški Žiūronai Su Aiškiais Mažai Šviesos Vizija Didelis Okuliaro Vandeniui Žiūronų Lengva Dėmesio Žiūronai

€24.13 €18.09

5.00
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a169851

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: lizdo

Žymos: z3 kompaktiškas 2 1 atvejis, "sony" kompaktinės z5 įkroviklis, monokuliariniai metalo 8x30, atsparus vandeniui teleskopas žiūronų, focuser sc8, okuliaro dangtelis 2, milžinišką pobūdžio balionas, okuliaro 30 teleskopas, elektroninių focuser dėl teleskopo, kostiumas, naruto okuliaro.

Savybės:

1. Šoko Įrodymas: Patvarus žiūronai, kad gali atlaikyti krenta ir krenta ant grindų, nes gumos sluoksnio, kuris sugeria smūgio.Jei netyčia nukrito ant žemės, žiūronai yra apsaugotos nuo žalos, su šoko įrodymas gumos šarvai.

2. Lengva suvokti: Non-slip nulio, rankena buvo ergonomiškai patentuota suprojektuoti, kad tilptų į vaikų rankas.Ji yra lengva sutelkti dėmesį, ir jie gali prisitaikyti prie suaugusiųjų akis lygiai taip pat kaip vaikas-dydžio akis.

3. Nekilnojamojo Žiūronai Vaikams: Šis produktas turi super didinimas su nuostabiu vaizdu.Žiūronai gali būti pakoreguoti, lengvai suderinti akių atstumas atotrūkis kiekvienam vaikui.

Aprašymas:

Šis produktas yra puikus paukščių stebėjimas, mokymosi, teatrai, valtis važiuoja, žygiai, kelionės ir mėgautis dykumoje.

Techniniai duomenys:

Tikslas objektyvo skersmuo: 25mm

Matymo kampas: 6°

Veidrodžio korpuso medžiaga: guma + plastikas

Okuliaro skersmuo: 12mm

Diamond veidrodis medžiaga: BK7

Dydis: 112*110*45mm

Pakuotė:

1 * Žiūronai

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)