Nemokamas pristatymas

Gnome Kalėdų Atgalinės Atskaitos Advento Kalendorius Kalėdos Kabinti Dekoratyvinis Ornamentas Tomte Lino Atgalinės Atskaitos Durys, Namo Apdaila

€9.58 €7.57

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a180755

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Kalėdų

Žymos: lanier, kalėdų žiburiai, 10ft tikrą kalėdų eglutė, kalėdų žiburiai gnome, gnome marškinėliai kalėdų, gnome kalėdų megztiniai, gnome kalėdų pakabukai, gnome kalėdų kavos, sluoksniuotos kalėdų antspaudai, miro kalėdų dekoracijos, gnome kalėdų vėliava.

Aprašymas:

Medžiaga:Linas

Dydis:120 x 31CM

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis:1 x Advento Kalendorių

Savybės:

1.Kalėdinis Advento Kalendorius yra ideali Kalėdinė dekoracija ar Kalėdų dovana.Padėti jums arba jūsų vaikams skaičiuoti dienų, iki Gruodžio 24 d. kūčios.

2.Santa formos, skirtos Countdown Kalėdų Kalendoriaus, Labai spalvinga, su dideliu išsamios Santa amatų pradėti savo atostogų įdomus.

3.Pradėti pradėti mažas saldainius ar šokoladą pagal atgalinės atskaitos kišenėje gydyti kiekvieną dieną Atgalinės atskaitos iki Kalėdų.Koks įdomus būdas gauti jūsų mažyliai malonu, kaip jie skaičiuoja žemyn labiausiai lauktas metų laikas.

4.Šis Advento Kalendorius, pagamintas iš aukštos klasės lino medžiaga.Numeriai yra sticked ant kišenės turėti kelis gydo, pavyzdžiui, saldainiai, šokoladas ar ornamentais.

5.Tai puiki apdaila, kuri gali būti kabinti ant savo gyvenimo kambario sienos ar šalia jūsų Kalėdų eglutė atostogų sezonas.Būtina turėti puošti savo namus ar šalies, kad laimė ir džiaugsmas Kalėdų.

Pakuotė:

1 x Advento Kalendorių

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

  • 3 funkcija: Kalėdų Atgalinės Atskaitos Advento Kalendorius
  • 2 funkcija: Kalėdos Kabinti Dekoratyvinis Ornamentas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • funkcija 1: Advento Kalendorius
  • Tema Modelis: Santa Claus
  • Medžiaga: Medžiaga