Nemokamas pristatymas

Automobilių Sėdynės Vairuotojo Sėdynės Pagalvėlė Su Komforto Atminties Putos & Non-Slip Gumos Transporto Priemonės Biuro Kėdė Namo Automobilių Sėdynės Padengti Trinkelėmis

€15.35 €7.67

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a28174

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Interjero Priedai

Žymos: ktm gumos kėdė, atlošas kietas biuro kėdė, pagalvėlė padengti sedanas, rch, biuro kėdė, silikoninė pagalvėlė 2 rinkinys, vakarų pagalvėlė, gumos baro kėdė, didžioji pagalvėlė automobilių sėdynės, antikvariniai pagalvėlė, mados pagalvėlė.

Šis automobilis atminties putų pagalvėlė yra labai universalus dydis, tinka naudoti automobilyje, taip pat gali būti naudojama namų, mokyklos, biuro kėdes ir pan., ir tinka beveik visais metų laikais.

1. [Kvėpuojantis automobilių sėdynės pagalvėlės]: rombo formos trimatis iškėlė dizainas, 3D oro pagalvė skirtumas gali pasiekti vėdinimo poveikį, mažinti šilumos perdavimo tarp kojų, sėdmenų ir sėdynės, ir pasiekti tikslą, aušinimo žemyn, kad būtų išvengta prakaitavimo ir laikyti vėsioje vietoje, specialūs Sukurta žmonėms, kurie sėdi ar ratai ilgą laiką.

2. [Saugoti savo sėdynės]: Šis automobilis atminties putos sėdynės pagalvėlė yra labai minkšta ir patogi, teikiantis komfortą sėslios žmonių, ir taip pat gali apsaugoti automobilio sėdynės pagalvėlės nuo dilimo, raukšles, įbrėžimų ir purvo.Purvo saugo jūsų automobilio sėdynės geros būklės.

3. [Anti-slip dizainas]: apačioje, pagalvės yra pagamintas iš anti-slip gumos ir dalelių anti-slip dizainą, kuris gali efektyviai išspręsti automobilių sėdynės pagalvėlės, išvengti automobilių pagalvėlė iš juda į kairę ir į dešinę, kai sėdi ilgą laiką, ir išvengti pagalvėlė iš nukristi sėdynės išlipant iš automobilio.Ji yra būtina turėti elementą, tolimų kelionių.

4. [Skalbti dizainas]; Jis priima penkių sluoksnių composite dizaino suteikti jums patogią sėdėjimo jausmas, ir gali taip pat būti išplauti, nesirūpindami, nyksta ir mažėja.Ji yra labai lengva valyti ir patogu jums rūpintis jūsų pagalvėlė bet kuriuo metu.

5. [Įvairioms reikmėms]; Šis automobilis atminties putų pagalvėlė yra labai universalus dydis, tinka naudoti automobilyje, taip pat gali būti naudojama namų, mokyklos, biuro kėdes ir pan., ir tinka beveik visais metų laikais.

Gaminio dydis: 44*48cm

Gaminio medžiaga: spandex + kempinė Produkto apačioje: neslidžiais silikono

Gaminio spalva: žvaigždėtas dangus pilkas, magija kavos, Lafite violetinė, klasikinės juodos spalvos

Tinka modeliams: tinka daugeliui modelių rinkoje

Tinka sezoniškumas: visiems sezonams

Produktų sąrašas: automobilio sėdynių pagalvėlių

  • Įdaru: PVC
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Pavadinimas: accesorios para auto
  • Medžiaga: Automobilių Sėdynės Padengti