Nemokamas pristatymas

Siurbtukas Vilkikas Šuns Žaislas su siurbtuko Stumti Elastinės Virvės Augintinio Dantų Valymas Kramtomoji Žaisti IQ Gydyti Šuniukas Katės Žaislai

€11.59 €8.12

5
2 Atsiliepimai

Prekės kodas: a30802

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: lizdo

Žymos: visą judrus šuo, ktm šunys, neon šunų reikmenys, j šuns žaislai, teather šuns žaislas, magija gydyti šuo, taksa šuns žaislas, naujiena pet žaislai, umu medinės dėlionės, robo šuns žaislas.

Savybės

Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš maisto kokybės TPR medžiagos, jis yra netoksiškas ir draugiškas aplinkai, ir jis yra saugus jūsų augintiniui.Tai gali būti žaislas, valyti dantis, žaislas ar lėtas maistas, žaislas, praktiškas ir sveikas.

Novatoriškas ir Atnaujintas: Pet Molinis sujungia funkcijų 360° šlifavimo, lėtas maistas, stipri siurbimo taures, ir valyti dantis.Jis yra labiau praktinis nei rinkoje.

Siekiant pritraukti dėmesį: Pritraukti jūsų šuo įdomus ir tegul jūsų šuo žaisti visą dieną, sumažinti jų kramtymas baldų ar drabužių.Jūsų little pet nebėra įkandimų sofos ir kiti baldai.

Super siurbtukas: Tai didelio stiprumo virvė gali būti priklijuota prie bet kokio švaraus, lygaus paviršiaus, kuris reiškia, kad jūsų šuo gali paimti ir kramtyti ne bus, bet nebus prarasti sukibimą ir padaryti jūsų šuo linksmins valandas.

Sumažinti su pet nerimas: Ryškių spalvų būtų lengviau, skirti jūsų augintiniui pastebėti ir pritraukti į jį.Šis žaislas gali sumažinti jų nerimo, nuobodulio ir destruktyvus elgesys.

Specifikacija

Pavadinimas: Daugiafunkcio Pet Molinis Žaislų Bitė

Stilius: apvalus kamuolys, futbolo

Medžiaga: TPR siurbtukas+Stick

Naujoviškų Funkcijų

360° krūminių dantų valymo.

"Slow Food" Praleidžiant žaislas: Jūs galite pridėti užkandžiai kamuolys pritraukti šunys.

Galinga Siurbimo Taurė: galima klijuoti prie bet kokio lygaus ir plokščio vietą, atlaisvinti rankas.

Kamuolys turi įmontuotą garso sistemą, kuri ardo ir skamba, bet ne pierce.

Vidaus ir lauko žaislai.

  • Žaislai Tipas: Kramtyti Žaislus
  • Tipas: Šunys
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Johnstallone 2021-08-20

5
Rahim2kabuli 2021-11-04

Greitas pristatymas, aukštos kokybės, jos labai geras Didelis šuo

5