Nemokamas pristatymas

350W 600W 5/8 Dėklas Oro Džiovintuvas Food Dehydrator Vaisių, Daržovių, Žolių Mėsos Džiovinimo Mašina Užkandžiai Vaisių Džiovintuvas Maisto Džiovintuvas 220V 30/32CM

€75.18 €45.11

5
1 Atsiliepimai

Prekės kodas: a42901

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: lizdo

Žymos: arcylic dehydrator, polaris dehydrators, džiovinimo stovas virtuvės metalo, dehydrator vaisių pastille laikas, mažas drabužių džiovinimo mašina, emalio dehydrator, kaip užšaldyti džiovintuvas taxidermy, greitai džiovintuvas nagų, apelsinų vaisiai akrilo, krepšys atgal tema vaisių.

Produkto Informacija:

8 Dėklo Talpa

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva: sidabrinė

Įtampa: 220V/50HZ

Galia: 600W

Temperatūros diapazonas: 35-90°C

Talpa: 8 sluoksnius

Laikas: 15 val.

Darbo triukšmas: 30dB

Kištukas: JAV Kištuko, EU Plug,UK Plug, AS Plug

Savybės:

- Sausas daržovių, vaisių, mėsos ir kitus maisto produktus greitai ir lengvai.

- Karšto oro cirkuliacija lėtas kepimas sistema gali geriau užrakinti maisto savo mityba.

- Temperatūros kontrolės dizainas gali nustatyti skirtingus karšto oro temperatūrą pagal skirtingus maisto produktus.

- 8-sluoksnis didelės talpos, tenkina įvairius poreikius.

- Ji gali būti atliekami į sveiko ir natūralaus maisto skonio, tokių kaip džiovinti vaisiai, džiovinta mėsa, džiovinti vaistinių medžiagų, kvapus, arbata, džiūvėsiai, džiovinta žuvis ir pan.

- Jis priima aukštos efektyvumo fin projektavimo, ir taip sutaupyti daugiau nei 30% elektros energijos, lyginant su tradiciniais šildymo laidas, kuris yra geriau apskritai

- Nerūdijančio plieno užraktas, mašina gali būti atidarytas ir uždarytas laisvai, ir ji yra stipri ir patvari.

- Aukštos temperatūros atsparus visiškai uždara kamuolys variklis pasižymi 1ife span bent tris kartus ilgiau.

- Metalo gerbėjas peiliai naudojami aukštos temperatūros varža ir ilgą tarnavimo laiką.

Pakuotė:

1 x Vaisių ir daržovių džiovintuvas

5 Dėklo Talpa

Specifikacija:

Galia: 350W

Skersmuo: 32CM

Sluoksnių Kiekis: 5 sluoksnių

Kištuko Tipas: JAV/ES/UK Kištukas

Tinkamas: Mėsos, prieskoninių augalų, gyvūnų augintinių maisto, gėlių, vaisių, daržovių, krevečių, makaronų, žuvies ir kt.

Ypatybė:

5 Dėklo Talpa : BPA-Free Žolė padėklai, roll padėklai ir vienas padėklai

Reguliuojamas termostatas: 35℃~70℃, 350 W džiovinimo galia

Greitai ir lengvai būdą, kaip padaryti skanus, sveikas ir natūralus užkandžiai, pavyzdžiui, bananų traškučiai, vaisių, roll-up, jautienos trūkčiojantis, ir vytinta mėsa

Naudoti džiovinimo-amatai: gėlės, "apple" -vainikai, mėsos ir daugiau

Apačioje-sumontuoti ventiliatoriaus ir kaitinimo elemento pateikti consistant oro srauto optimali džiovinimo ir jokios rotacijos reikia

Pakuotė:

1X Vaisių Džiovintuvas

Produkto Rodyti:

{nuotraukos}

Mūsų produktai ateina su kištuką, kad yra Europos standarto kištukas(tinkamas Europos šeimoms, pvz., Vokietijoje, Prancūzijoje,Rusijoje ir kt.), Jeigu kiti kištukai yra jums reikia.Prašome kreiptis į pictureselection (Pasirinkti šių žvakės ir mes pateiksime keitikliai).

① .AS KIŠTUKAS Australija.

② .UK KIŠTUKAS Jungtinė Karalystė.

③ .ES KIŠTUKAS Ispanija,Prancūzija,Nyderlandai ir Rusija ir kt.

④ .JAV KIŠTUKAS Jungtinės amerikos valstijos,Brazilija,Kanada ir kt.skirtingų Europos žvakės.

Jei reikia,Mes galime pateikti keitikliai, Tačiau prašome nurodyti pirkimo pranešimą.

Vežimą: 1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

  • Talpa: 5/8 sluoksniai
  • Galia: 350/600W
  • Medžiaga: Plastikas/nerūdijančio plieno
  • Prekės Pavadinimas: becornce
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
Maryjane 2299 2022-01-15

Į dehydrator buvo nedelsiant patikrinta. Jis veikia tyliai (svarbiausia, įdėti groteles todėl, kad jie neturi vibruoti). Instrukcijose prietaiso nėra lentelėje T ° džiovinimo produktų, jie ieško Internete. Pagal lentelę, daržovės, džiovintos 7-11 valandų, esant T ° 50 °c temperatūroje. Visų pirma, morkos minkštumą. Po 5 valandų džiovinimo, morkų tapo įmonė. Išvada: padaryti savo džiovinimo stalo, stebėti šį procesą. 8 barai, 1 padėklas, neslidus PVC kilimėlis žalumynai, viela, EU plug, net adapter UK pateikiama))) -visos sandėlyje Apskritai, mes esame laimingi). Malonus bonus-kulinarinės žnyplės, kaip dovaną! Ačiū!

5