Nemokamas pristatymas

5vnt Ausų Vaško Rinkėjai Nerūdijančio Plieno Ausies pasirinkti Vaško Valiklis Curette Ausies Pasirinkti Švaresnis Ear Cleaner Šaukštas Priežiūros Ausų Valyti Įrankiai

€0.63 €0.42

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a43427

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: lizdo

Žymos: beneficence sveikatos priežiūros, senovės sveikatos priežiūros, huion plunksnų šalinimo įrankis, vytra sveikatos priežiūros, bikyny vašku, plaukų šalinimas, jūros dumblių vašku, plaukų šalinimas, dirbantiems sveikatos priežiūros, nh sveikatos priežiūros, veganų vašku, plaukų šalinimas, nustatyti vašku, plaukų šalinimas skausmas.

Aprašymas:

Yra 5 ausies šaukštai šiame nerūdijančio plieno ausies šaukštas,todėl jūs galite valyti ausies, su skirtingais pasirinkimas.

Tai ausų vaško valiklis gali suteikti jūsų ausų masažas ir išvalyti ausų vaško tuo pačiu metu,jūsų jaustis atsipalaiduoti ir patogiai.

Jūs galite naudoti šią nerūdijančio plieno ausies pasirinkti giliai valyti ausies,pvz., sunkiai sausos,drėgnos arba suspausta ausų vaško.

Tai ausies šaukštas rinkinys yra pagamintas iš nerūdijančio plieno,turi stiprią struktūrą ir yra aprūdijęs, laisvas,jis gali būti naudojamas ilgą laiką.

Rankena yra neslystantis,yra patogus laikyti ir valdyti,tai ausies šaukštas rinkinys yra paprasta naudoti ir su dėžutė, jūs galite atlikti juos visus į savo kišenę.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

Spalva: Sidabrinė.

Dydis: 14.5 x 2,5 cm.

Pastaba

Ten gali būti šiek tiek spalvų iškraipymus dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl įvairių rankų matavimas.

Pakuotė:

5* Ausies pasiimti.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: ausų vaško šalinimo įrankis
  • kiekis: 5
  • Medžiaga: Nerūdijančio plieno