Nemokamas pristatymas

Nerūdijančio Plieno Putų Ąsotis Pieno Ąsotis Putų Espresso Maker " Latte Art Kapučino Virimo Aparatas Coffeeware Priedai

€7.58 €6.82

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a48909

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: lizdo

Žymos: atskiras espresso kavos aparatas, 1l, nerūdijančio plieno ąsotis, espresso kavos aparatas elektroninių, neapibrėžta kelnės, neapibrėžta cosplay, espresso kavos aparatas multi, nerūdijančio steeek vandens butelis, nerūdijančio plieno ąsotis mėlyna, neapibrėžta auskarai rinkinys, bichet nerūdijančio plieno pieno.

Kulka Taškų:

1、Išskirtinį Procesas: Nerūdijančio plieno kavos puodelio pieno putos puodą su termometru priima 304 nerūdijančio plieno medžiagos.Paviršiaus poliravimo valymo ir išskirtinį kūrinys, tai rūdžių įrodymas, atsparus karščiui ir nėra lengva sugadinti kasdieniam naudojimui.

2、Temperatūros Indikatorius: temperatūros rodiklis svyruoja nuo 37 ° C iki 70 ° C, kuris padeda jums kontroliuoti temperatūrą, į optimalų asortimentą pagal savo poreikius.

3、Unikalių Savybių: Gali būti naudojamas, kaip talpykla, kai nenaudojamas, ir gali turėti iki 20oz /600ml puodelio.

4、Platus: pieno putų puodą patvirtina unikalus siauras nagų dizainas, ir tai lengva, įpilti skysčio, kuris gali užkirsti kelią skysčio ištekėjimo iš puodo ir padaro kavos modelis gražus.Tai lengva užpildyti, kad tinka jūsų kavos ruošimo technologija.

5、Tinka Scena: Puikiai tinka tiems, kurie padaryti kavos kavos kambarį ir namuose, arba kurie nori mėgautis extra karšto puodelio kavos ar arbatos namuose, kad padaryti jūsų gyvenimą lengviau.

Aprašymas:

Nerūdijančio plieno kavos puodelį, putų puodą su termometras yra pagamintas iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno medžiagos.Paviršiaus poliravimo valymo ir išskirtinį kūrinys, tai rūdžių įrodymas, atsparus karščiui ir nėra lengva sugadinti kasdieniam naudojimui.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis: apie 11.2*9*11.2 cm/4.41*3.54*4.41 į

Pakavimo Sąrašas:

Nerūdijančio Plieno Latte Puodelio *1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Kilmės: KN(Kilmės)