Nemokamas pristatymas

Skalbimo Ir Džiovintuvas Viršuje Apima, Šaldytuvą, Dulkių Dangtelį, Skalbimo Mašina Viršutinį Dangtį, Priekinį Apkrovos, Su 6 Saugojimo Krepšiai (2 Vnt.)

€13.26 €9.81

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a51788

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: lizdo

Žymos: dulkių dangtelį de, magpul dulkių dangtelį, automobilių padengti kobe, dulkių apima plexi, dhl automobilių padengti, neapibrėžta kelnės, būdų, kaip dulkių dangtelį, neapibrėžta cosplay, šaldytuvas silikono padengti, neapibrėžta auskarai rinkinys.

Skalbimo Ir Džiovintuvas Viršuje Apima, Šaldytuvą, Dulkių Dangtelį, Skalbimo Mašina Viršutinį Dangtį, Priekinį Apkrovos, Su 6 Saugojimo Krepšiai (2 Vnt.)

Rankų darbo gaminį.

Medžiaga: Plovimo dulkių dangtelis yra pagamintas aukščiausios kokybės medvilnės mišinys medžiaga, minkštas ir patvarus.

Spalva ir Modelis: Spalva pilka spalva puikiai dera su balta spalva mašina, nėra lengva gauti purvinas, plius populiarus rodyklių modelis.

Pliušinis kamuolius ir saugojimo krepšiai: Tiny pliušinis kamuolius apdaila, kad ji atrodo labai mielas ir 6 saugojimo maišeliai ant abiejų pusių yra praktiški, galite įdėti žurnalai ir kiti lengvas stuff ji.

Spalva: pilka

Medžiaga: medvilnė, poliesteris

Dydis: 130x55cm

Pakuotės Turinys:

2 * dangtis aprengti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Modelis: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Modernus