Nemokamas pristatymas

Specialių nuorodą, esančią nuorodą naudojamas po bendravimas su pardavėju.

€3.41 €3.24

5.00
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a52301

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Mobiliųjų Telefonų Dalys

Žymos: cafe racer 49, v star 250 cafe racer, neapibrėžta 9 motociklas, nexx cafe racer, harley led immatriculation, neapibrėžta kelnės, neapibrėžta cosplay, gs650 cafe racer, tank pad dvyniai, seksualus padas.

Pirkėjo pranešimą:

1 .Mes galime pasiūlyti didmenines kainas, tuo labiau kiekis jūsų užsakymą, mažesnes kainas, galite gauti.

Jei norite padėti didelį užsakymą, prašome siųsti mums pranešimą prieš mokėjimą, ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

2 .Mes parduodame visų modelių LCD ekranuose, jei jūs neturite rasti modelį, kurį norite parduotuvėje, galite susisiekti su manimi tiesiogiai.

Mes ne tik parduodame LCD ekranai, bet taip pat baterijos, galinio dangtelio, flex kabelis ir kiti priedai, jūs galite pasakyti mums tai, ko jums reikia.

3 .Mes esame pasiruošę teikti ilgalaikius partnerius, su aukštos kokybės ir žemos kainos produktų ir klientų aptarnavimo.

Mes netgi tikimės, kad mes galime tapti gerais draugais.

Šiltas Patarimai:

1 .Kai elementai atvyko, prašome patikrinkite, ar pakuotėje yra geros būklės.O jūs atidarė paketą , prašome šaudyti, išpakavimo vaizdo įrašą.Jei yra pažeistas produkto, prašome susisiekti su mumis iš karto.

2 .Po ekranu yra nestabilios ir didelės vertės, tai yra būtina ir svarbu atsižvelgti vaizdo atidarius pakuotę.Tai bus pagrįstų įrodymų, kai jums kas nors sugadintų LCD ekrane arba trūkumas.Jei jūs neturite sekti šio reikalavimo, mes negali būti atsakinga, jei tai atsitiks.

3 .LCD ekranas turi būti patikrinta prieš pradedant diegimą. (Tik link LCD ekrano plokštė išbandyti, kaip parodyta paveikslėlyje.).Nereikia įdiegti LCD ekrane prieš bandymą.Ir atminkite, kad šaudyti bandymo vaizdo įrašų iki sumontavimo.Jei yra problema su produkto bandymo metu, nedelsdami susisiekite su mumis.Jeigu esate patenkinti produkto po bandymo.Tada galite įdiegti ją į jūsų telefoną.

4 .Po ekranu yra nestabilios ir didelės vertės, tai yra būtina ir svarbu, kad jį išbandyti ir priimti vaizdo prieš įrengimas (nesvarbu, Ar jūs įdiegti ją patys arba prašyti profesionalios techninės priežiūros darbuotojai įdiegti).Tai bus pagrįstų įrodymų, kai jūs gaunate LCD ekranas su problema.Jei jūs nesilaikysite šio reikalavimo, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės, jei tai atsitiks.

5 .Visi produktai bus tikrinami prieš pristatymą.Yra specialus "JBH" etiketė ant nugaros LCD ekranas.Prašome laikyti jį, LCD ekrane.Tai galioja įrodymas, garantija.Jei jums ją įdiegti tiesiogiai be bandymų LCD ekrane prieš montavimą, kai skystųjų KRISTALŲ ekranas yra sugadintas diegimo proceso metu, garantija negalioja.Tvarka yra negrąžinamas!

6 .Remontas yra įdomus ir įkvepiantis dalykas, tačiau ji taip pat reikalauja tam tikrų profesinių įgūdžių.Jei nesate įgudęs remontas ir surinkimas, visi įrengimo darbai turėtų būti atlikti remonto centrą arba profesinės priežiūros personalas.Kai daiktas yra sugadintas montuojant ar išmontuojant, baigsis garantija.Jei suteikti profesinės techninės priežiūros darbuotojai įrengimo, nepamirškite paprašyti, profesinės techninės priežiūros darbuotojai jį išbandyti ir priimti vaizdo prieš diegdami.

Kitos:

Muitinės Mokesčius: Siekiant išvengti didelių mokesčių, mes pripažins $10 už savo paketą.Jei turite specialių reikalavimų, prašome palikti mums pranešimą.

Mes neturime turėti jokių muitų į pirkėjo šalį/regioną.

Pristatymo laikas : išsiųsime paketas jums apie 24 valandas.Atostogų bus atidėtas keletą dienų.

Priemaišos : Jei priemaiša rodomas LCD ekrane, taip yra dėl bandymo prieš vežimą.Jis neturi įtakos naudojimas LCD ekrano.Jūs galite įdiegti ją su savimi.

Sklypas atvykimo laikas : atvykimo laikas sklypų skirtingose šalyse yra skirtingas, jūs galite susisiekti su mumis patikrinti atvykimo laikas sklypo jūsų šalyje.

Gautas produktas yra šiek tiek kitokia : Jei produktas jums gauti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, nesijaudinkite, taip yra dėl skirtingų gamybos partijų gamykloje.

Klijai : Klijai yra skystis ir yra specialus punktas.Ji negali būti siunčiamos su skystųjų KRISTALŲ ekranas.Jei yra klijų pakuotės, pakuotės gali būti sulaikyti muitinės.Mes jums 3M lipnia popieriaus montavimas.

Defektai : Mes bandymo LCD ekrane prieš vežimą, įsitikinkite, kad jis nėra sugedęs.

Apmokėjimo būdas : Mes remti kitus mokėjimo būdus, jei norite naudoti kitą mokėjimo metodus, jūs galite susisiekti su mumis.

Nėra patenkinti produkto : Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nepalikite neigiamo pranešimus prieš tai susisiekę su mumis.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes jums suteiks gerą sprendimą.

  • Prekės Pavadinimas: JUSTBUYHERE
  • Sertifikavimo: CE
  • Garantija: 12 mėnesių
  • PAKAVIMAS: Anti-static & Burbulas & Putų & Animacinių filmų Lauką ir Dovanos
  • įžuvinimas: Taip
  • QC: Išbandyti Vieną Prieš Pristatymas
  • pristatymas: Apie 24 valandas nuo apmokėjimo, atostogų bus taikomas pristatymo laikas
  • Kilmės: KN(Kilmės)