Nemokamas pristatymas

Moterų Sutirštės Žemyn Striukė Žiemą Šilta Pūkų Paltai korėjos Vidurio ilgis Medvilnės Pluoštas Linijinės Kailio Apykakle Plius Dydis Parker Striukė

€52.36 €26.18

5
5 Atsiliepimai

Prekės kodas: a7527

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Striukės & Paltai

Žymos: kniedės kailiniai, paltai moterims, bį, en striukė, precis striukės, dygsniuotas paltai 5, lieti paltai, neapibrėžta kelnės, tiesiog paltai, peral džinsinio striukė, moterų zaa striukė.

Moterų Sutirštės Žemyn Striukė Žiemą Šilta Pūkų Paltai korėjos Vidurio ilgis Medvilnės Pluoštas Linijinės Kailio Apykakle Plius Dydis Parker Striukė

Dvigubas Uždarymo -- Pilnas-ilgis metalo užtrauktuką plus potinkinė mygtuką uždarymo uždaryti

Geresnės Kokybės -- Naudoti tvirtesnių metalo užtrauktuką ir mygtuką, pakeiskite rankovės pamušalas su didesnio tankio audinys ir linijos kišenės su itin elastinga medvilnės ilgalaikio dėvėti

Komunalinių paslaugų Hood & Kišenes -- Nuimamas gaubtas su užtrauktuku uždarymo funkcijas, jos sherpa pamušalas ir reguliuojamas drawcord šiluma.Multi kišenės, 2 atvartu vertus kišenės ir 1 saugumo viduje kišenėje yra pakankamai didelis, kad saugojimas

Papildoma Šiluma -- Sutirštės išorinis apvalkalas su šiltu sherpa pamušalas puikiai tinka šalto kovoja.Atsistoti apykaklės, rib rankogaliai ir juosmens drawcord leisti glostantis tinka ir išlaikyti šiltas

Geriausias Naudoti-Tai ir sutirštės šiltas gobtuvu striukė idealiai tinka kasdien dėvėti, office, verslo ir veiklos lauke, labai jaukus ir šiltas žiemą

Atsparumo trinčiai -- Pagaminti iš 100% medvilnės ruoželinio, striukė yra patvaresni ir daugiau abasion-resistent.Drabužių priežiūros, nuplaukite šaltu vandeniu.Mašina sausa, ant mažos ugnies, švaraus teniso kamuoliukus.Nenaudokite baliklio

Dydis informaciją (vienetas: cm)

Rankinis plytelių matavimo, yra klaida, 1-2cm, kurie yra normalu

Dydis Ilgis Krūtinė Peties Rankovės Svoris

M 70 98 38 57 45-55KG

L 71 102 39 58 55-65KG

XL 72 107 40 59 65-70KG

2XL 73 112 41 60 70-75KG

3XL 74 117 42 61 75-85KG

Azijos dydis yra per mažas, todėl rekomenduojama pirkti vienu dydžiu didesnius.

(๑>ڡ<)✿ DALIS.2 (-o⌒)✿

Moterų Žiemos Tirštėti Puffer Coat Šilta Striukė su Kailio Gaubtas Trumpas Medvilnės Striukė Moterims korėjos Stiliaus Plonas Lieknėjimo Kamšalu Striukė

✅ UŽDAROMOS NUO ŠALTO ORO, Pripildyto su storu izoliacija, stovėti apykaklės, apsaugos dvigubas gaubtas, ir vėjo briaunoti rankogaliai, tai moterų žiemos paltai yra sukurta optimaliam šilumos ir jaukumo!

✅ GALVOS IKI ŠLAUNIES ŠILUMA - Kai naudojamas, gaubtas, iškloti faux-fur apdaila suteikia papildomą šilumos ir apsaugos jūsų galvą, kaklą ir ausis.Puikiai tinka, kai jūs vaikščioti lauke.

✅ PATOGUS KIŠENĖS Mygtuką išpirko šoninės kišenės išlaikyti savo telefonus, Id ir piniginės saugus, o minkštos vilnos kišenėje pamušalas apsaugo jūsų rankas šiltu.2-way priekyje užtrauktukas unzips iš apačios už apsigalvoti ir geresnį mobilumą.

✅ GLOSTANTIS SILUETAS - Pritaikyta paryškinti savo dailus paveikslas, tai ponios ilgas žiemos paltai gali pasigirti stilinga slim-fit, kad apkabinimai savo juosmens, todėl jūs vis dar atrodo apsvaiginimo, net jei jūs esate siejama!

Kokybės paslaugos

Šis produktas, geros kokybės, išskirtinį kūrinys.

Rūšies, šaudymo, prašome būti tikri, pirkimo merginos.

ALI iškilmingai žada kruopščiai patikrinti prekes prieš vežimą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi laiku.Derliaus nuėmimas yra ne pabaiga, ir ALI paslaugų nesustabdys.

  • Sezonas: žiemos
  • Rankovės Stilius: Reguliariai
  • Apykaklės: Golfo
  • Scenos: Srieginių rankogaliai bus jus šilta, ir leidžia jums mėgautis premier prabanga. Didelis gaubtas su nuimamais dirbtiniais kailiais, aksesuarais ir sagtys, galima koreguoti dydį geriau, laikyti gaubtas nuo kritimo.
  • Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
  • Išleidimo Data: FW2021
  • Uždaryti Tipas: užtrauktukas
  • Su gobtuvu: Taip
  • Drabužių Ilgis: Reguliariai
  • Elemento Tipas: Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: LAISVAS
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Lytis: Moteris
  • Medžiaga: Medvilnės, Poliesteris
  • Storis: vilnos
  • Kokybė: Idealiai tinka moterims ne dėvėti šį žiemos sezoną, jos paprastos ir karšto dizainas leidžia jums atrodyti žavinga ir tai žemyn kailis bus jus šilta ir premier prabanga.
  • Stilius: korėjos mados stilius
  • Amžius: Amžius 18-35 Metų
  • Patarimai: Prašome priemonė prieš perkant šią striukę ir sekite dydis
  • Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas: Striukės
  • Apdaila: Kišenės, Varčias, Kailiniai, Derliaus
Bradnairn 2021-12-09

Girti girti! Esu labai patenkinta. Aš palyginti užsakymų daugelis įmonių čia. Aš ne fotografuoti mano viršutinė kūno skubėti, todėl aš ją įvertinti po nešioti, o! Kokybė yra labai gera ir laikyti šiltai! !

5
Vaka1970 2021-12-09

Labai gražus kailis, šiltas ir patogus, ir liepė dugno marškinėliai, kokybę, žemiausią marškinėliai yra stebėtinai geras! puikiai!

5
Flinke Schere 2021-12-09

Gera striukė, kokybė yra gera, kapišonas ir kišenės yra aukštos! Labai ačiū)

5
Axjrat86 2021-10-27

Geros Prekes, susiuvami ir temas neprikimba iš dydžiai atitinka nuoroda mano 48 tinkamas XXL! Ačiū, kad pardavėjas pristatomi greitai, aš rekomenduoju šį toaar ir parduotuvėje!

5
Olgacemenova Vrn 2021-12-14

Prekybininko paslauga yra taip gerai, man pakeitė spalvą ir aktyviai padėjo man šią problemą išspręsti. Drabužiai atrodo labai gražus ir laikyti šiltai. Aš siūlau jums pirkti didesnio dydžio. Rekomenduoju visiems.

5