Nemokamas pristatymas

PL-08N Lova Auto Niveliavimo Padėties Daviklio Zondą, Artumo Jutiklis 3D Spausdintuvas "PASIDARYK pats" Rinkinys Pasirenkami 3V ir 5V Darbo Įtampa

€2.71 €2.49

5.00
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a7613

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: 3D Spausdinimo & 3D Skenavimas

Žymos: lipdukas zonestar, zonestar z6 rinkinys, jutiklis auto street, tecsun pl radijo stotys, jutiklis artumo indutive, autolevel 3d spausdintuvas cr10, lygiava baltos plytelės, bazinė xyz ašis, "samsung" 3d spausdintuvas, žingsninių variklių zonestar.

PL-08N 5V : Darbo Įtampa 4,5 V~24V, kostiumas ZRIB kontrolės valdyba

PL-08N 3V : Darbo Įtampa yra 3.0 V~5.0 V, kostiumas ZM3E4 ir ZM3E2 kontrolės valdyba kontrolės valdyba

1PCS Artumo Jutiklis lova auto niveliavimo

Bandymo Nuotolis: 8mm ± 15%

Darbinė Įtampa: DC3.5~ 5V(Geltona) arba DC5V~24V(Mėlyna)

Išėjimo Tipas: NPN

Išėjimo Būklė: Atidaryti

Bandymo Medžiaga: Metalo

Kabelio ilgis: 1.5 metro +- 10%

1、Pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną, ir jei jūs ne gauti prekes per planuojamą laiką(blogas oras ir pan.), prašome susisiekti su mumis laiku, ačiū!

2、Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje express " kompanija, jums reikia papildomai mokėti nuotolinio valdymo mokestį, kurio vertė yra apie 30 JAV dolerių iki 50 JAV dolerių; Mes susisieksime su jumis pristatytas prekes.

Klientai turi žinoti, importo įstatymai jūsų šalyje, prieš užsakant, jei pasirinksite pristatymas iš Kinijos, gali tekti mokėti ir Importo PVM mokesčių, kai prekės atvykimo į jūsų šalį, patikrinti, prieš užsakant!

1 、paketas buvo kruopščiai patikrinta ir kruopščiai supakuoti prieš pristatymas.tai rekomenduojama, kad jūs šiek tiek nuotraukų paketo, kai jūs jį gauti ir tack vaizdo atidarius pakuotę.

2、 Jei jis išparduoti, mes pasirūpinsime, atsitiktinių spalvų PLA jums .Mes nepriimame ginčą dėl spalvos dovana gijų.

3、 Maitinimo laido): paprastai, ji bus su savo nacionalinį standartą, kaip numatytieji sąrankos.

4、 Dokumentai saugomi SD kortelės ir taip pat prieinama debesis disko.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Savo teigiamas nuomonė mums yra labai svarbi.

Prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas su neutralų ar neigiamą nuomonę.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, ačiū!

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: ZONESTAR
  • Elemento Tipas: Lygiava Moduliai
  • Modelio Numeris: PL-08N