Nemokamas pristatymas

30A Temperatūros Reguliatorius 12V/360W 24V/720W 110-220V/6600W Skaitmeninis Šaldiklio Inkubatorius Reguliuoti Temperatūros Reguliatorius

€6.54 €5.23

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a127294

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: lizdo

Žymos: valdytojas dvigubai pid, perjungimo 24v 720w, 1 km wifi router lauko, temperatūros reguliatorius na, temperatūros reguliatorius 12v 5c, ketotec temperatūros reguliatorius, plastikiniai temperatūros reguliatorius, logou drėkintuvas inkubatorius, drėgmės reguliatorius inkubatorius, valdytojas hhd ew9 7 inkubatorius.

Didelio tikslumo Temperatūros Reguliatorius 30A (12V/360W 24V/720W 110-220V/6600W Skaitmeninis Šaldiklio Inkubatorius Reguliuoti Temperatūros Reguliatorius

Savybės:

1. Ji gali valdyti šildymo ir vėsinimo galingumą.

2. Didelio tikslumo ir platus matavimo diapazonas.

3. Lengva konfigūruoti.Parama, °C ir °C ekranas.

4. Spektaklis yra stabili ir palaiko ilgalaikį naudojimą.

5. Yra didelis ir ryškus ekranas ekranas siekiant padidinti aiškumą.

Specifikacija:

Modelis: 7016A

Medžiaga: ABS

Tikslumas: 1℃

Daviklis: NTC (10K3435) 1m

Įtampa: 12v, 24v, 220v (pasirinktinai)

Matavimo diapazonas: -50℃~110℃

Matavimo tikslumas: ±0.5℃

Darbinė temperatūra: 0℃~50℃

Sandėliavimo temperatūra: nuo -10℃~60℃

Instrukcija:

7016A yra universali vienos fazės temperatūros reguliatorius, relės išėjimo 30A, didelės galios, gali valdyti šildymo/vėsinimo, kontroliuoti temperatūrą galima nustatyti tarp savavališkai -50~110℃, -58~230', ir temperatūrų skirtumas tarp paleidimo ir stabdymo negali būti Savavališkai nustatyti 0.1 laipsnis ekrano rezoliucija tarp 1 ir 25 laipsnių, 1 laipsnio kontrolės rezoliucija, atidėto paleidimo funkciją, 0-30 minutės aukščio, temperatūros reguliavimas viršutinės ir apatinės ribos diapazono riba funkcija, duomenų saugojimo funkciją.

Aprašymas:

1. Paspauskite RST klavišą, norėdami įjungti termostatas.Veikia valstybės, paspauskite šį mygtuką ilgiau nei 3 sekundes, kad išjungtumėte termostatas.

2. Histerezės funkcija: histerezę limitų nustatymas maksimalus intervalas tarp on ir off.Mažiausias intervalas tarp on ir off ši mašina yra 1°C, o aukščiausia yra 15°C.

3. Šildymo režimas: Kai temperatūra vertė yra didesnė už arba lygi nustatyti vertę, relė atsijungia, o produkcija yra išjungtas; kai temperatūra yra mažesnė nei nustatytas vertė-histerezę, relė yra uždaras, norėdami pradėti galia.

4. Šaldymo režimas: Kai temperatūra vertė yra didesnė už arba lygi nustatyta vertė + histerezę, relė yra uždarytas ir išėjimas įjungiamas, kai temperatūra yra žemesnė nei nustatyta vertė, relė atsijungia, o produkcija yra išjungtas.

5. Temperatūros korekcijos funkcija: Kai temperatūra skiriasi nuo standartinės temperatūros, naudoti temperatūros korekcijos funkcija, kad išmatuota mašina atitinka standarto temperatūra.Pataisyta temperatūra = temperatūros vertė iki korekcija + korekcijos vertės (korekcijos vertė gali būti teigiamas skaičius, Neigiami skaičiai ir 0)

6. Viršutinę ir apatinę ribą funkcija: parametrai HS ir LS ribos nustatymo diapazonas temperatūros kontrolės punkte, pvz.: HS yra nustatytas +15, LS yra nustatyti iki -10, kontrolės temperatūra gali būti koreguojama nuo -10 iki +15, kai temperatūra yra kontroliuojama, Paspauskite mygtuką dar kartą, kai ji bus pritaikyta -10, ekranas vertė išliks -10 be nukristi; kai kontrolės temperatūra yra koreguojami, kad +15, paspauskite ▲ mygtuką dar kartą, ir ekranas vertė ir toliau bus ne +15 be auga, jei nustatytos temperatūros, turi būti ne už šio intervalo Ribų, pirmiausia turite pakeisti reikšmes HS ir LS pasiekti.

7. Nedelsiant apsaugos funkcija: Į vėsinimo režimą, pirmą power-on, kai matuojama vertė yra didesnė, nei nustatyta vertė + grįžti skirtumas vertė, mašina bus ne iš karto pradėti šaldymo mašina turi paleisti nustatyti delsos laikas pradėti šaldymo, greta dviejų, Kai antrą aušinimo pradėti intervalas yra didesnis už uždelsimo laiką, mašina pradeda aušinimo nedelsiant.Kai tarpas tarp dviejų gretimų aušinimo prasideda, yra mažesnė už uždelsimo laiką, mašina turi paleisti likusius uždelsimo laikas pradėti aušinimo.Vėlavimo laikas prasideda nuo to momento, stabdymo, ir vėlinimo trukmė šildymo režimas yra toks pats kaip ir vėsinimo režimas. (Rekomenduojama naudoti atidėtos pradžios funkciją ir tik įrangos, kuri naudoja kompresorius, šaldymo.Vartotojai, kurie nereikia atidėtos pradžios funkciją, prašome nustatyti šį parametrą, norėdami 0.)

Klausimai ir atsakymai:

Šildymo režimas:

Klausimas: noriu šilumos įrenginys iki 25 laipsnių ir sustoti, o temperatūra nukris iki 20 laipsnių pradėti šildymo vėl.Kaip pakeisti šią nuostatą?

Metodas: Nustatykite režimą H, nustatyti temperatūra 25 laipsniai, ir nustatyti histerezę 5. Tada kai temperatūra yra aukštesnė nei arba lygus 25 laipsnių, relė bus išjungtas, ir rezultatas bus išjungtas.Kai temperatūra yra žemesnė nei 20 laipsnių, relė bus įjungtas vėl Pradėti išėjimo.

Vėsinimo režimas:

Klausimas: noriu kontrolės įtaisas sustoti prie 23 laipsnių ir vėl pradėti esant 27 laipsnių.Kaip nustatyti šaldymo pakeisti?

Metodas: Nustatykite režimą C, nustatykite temperatūrą iki 27 laipsnių, ir nustatyti histerezę iki 4. Tada kai temperatūra yra žemesnė nei 23 laipsnių, relė bus išjungtas, ir rezultatas bus išjungtas.Kai temperatūra yra aukštesnė nei arba lygus 27 laipsnių, ji bus įjungta vėl Relės, pradėti išėjimo.

Paketų sąrašo:

Skaitmeninis termostatas,*1

Jutiklis*1

  • Prekės Pavadinimas: Aideepen
  • Kabelio Ilgis: 1M
  • Naudojimas: Pramonės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Ekrano Dydis: 1.9 Cm & Pagal