Nemokamas pristatymas

Nerūdijančio Plieno Ledo Kibiras Storio Ledo Turėtojas Konteinerių Baras Šalis Šampano Vyno Barelį, Sidabro Gerti Ledo Aušintuvas Kibirą Vyno Būti

€20.75 €14.11

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: a40661

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: lizdo

Žymos: barilla kietas vyno, automobilių reikmenys sexwale, ice cube rilakkuma, pagal užsakymą vyno šaldytuvą, kega vyno, šampanas akinius, spalvinga, freezeable vyno taurė, ktm aušintuvai, vyno barrell stiklo, kaip kamštis vyno.

IŠLAIKO VYNO, ESANT TINKAMAI TEMPERATŪRAI: išankstinio atšaldyti butelį šio vyno šaldymo kibirą lieka vidutiniškai 10 laipsnių žemesnė nei butelis paliktas ant stalo per kelias valandas.

TINKA VISAS STANDARTINES VYNO AR ŠAMPANO BUTELIUS: didelis 4.25 colių skersmens anga leidžia naudoti kaip šampano šaldymo kibirą ar baltojo vyno šaldymo.

PRAMOGAUTI SU ELEGANCIJA: paprastas, švarus dizainas ir poliruoti apdaila, kad šis vynas kibirą šaldymo madingas papildo bet šiuolaikinės virtuvės ar valgomojo stalas.Tai patrauklus, lengvas alternatyva marmuro vyno butelių šaldytuvuose.

ICELESS IR PRAKAITO-MAŽIAU IŠLAIKYTI SAVO STALO IŠDŽIŪTI: Skirtingai nuo tipiškų vyno aušintuvas rankovės, šis stalo vyno aušintuvas naudoja dvigubo sienelėmis izoliacija, kad išvengtumėte lašų nuo kondensacijos ir padaryti netvarką jūsų stalo.

PASTATYTAS SU KOKYBĖS PASKUTINĮ: Klasės 304 nerūdijančio plieno, todėl ši izoliacija vyno indu maistas saugus, patvarus ir itin atsparus nuo rūdžių ir korozijos.

Aprašymas:

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

Dydis:26*23*20cm

Pakuotės Turinys:

1* Ledo Kibiras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Dėl didmeninių klientų,mes jums siūlome, jūs didmeninė kaina ir nemokama express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse.

Drop laivyba klientui,mes išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo šioje svetainėje jūsų sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ,mes galime padėti jums jį pratęsti .Taigi jūsų pinigai nebus į mūsų sąskaitą.Ir mes stengiamės sekti savo sklypo iki tol, kol jūs jį gauti.

  • Modelio Numeris: Ledo Kibirėlis
  • Kibirai, Aušintuvai & Turėtojai Tipas: Vyno Aušintuvai & Aušintuvai
  • Medžiaga: Nerūdijančio plieno
  • Tipas: Aukštos kokybės
  • Funkcija: Ekologiška
  • Kilmės: KN(Kilmės)