Nemokamas pristatymas

Kalėdinis Advento Kalendorius Krepšiai "PASIDARYK pats" Kalendoriaus Maišelį Girliandą Rinkinys, Saldainiai Saugojimo Dėklas "PASIDARYK pats" Kalėdinis Advento Kalendorius Krepšys

€7.11 €3.98

4
3 Atsiliepimai

Prekės kodas: a47440

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Kalėdų

Žymos: "pasidaryk pats" nagai kalėdų, advento kalendorius netrauş, kalėdų nuotaka, advento kalendorius san, neapibrėžta kelnės, advento kalendorius pet, advento kalendorius apsipirkimo, derliaus advento kalendorius, ženklelis kalėdų, neapibrėžta auskarai rinkinys.

Kulka Taškų:

1、Kalėdų Atgalinės atskaitos Kalendorius: 24 Advento kalendorius krepšiai, galite skaičiuoti nuo 1 iki 24 iki Kalėdų.Jūsų šeima gali atidaryti maišelį kasdien gauti įvairių staigmenų prieš Kalėdas.

2、Pakuotė: 24 audinio krepšiai (8pcs už pilka, 8pcs raudona, 8pcs už pledas), 24 įrašus, 10m/32,8 pėdų(apie) iš medvilnės virvė, 1 lapas lipdukai.

3、Padidinti Maloni Atmosfera: Numeris lipdukai gali būti įterptas į tuos maišelius.Jūs galite įdėti saldainių ar dovanas į maišą ir nustebinkite savo vaikus kiekvieną dieną.Puikus papildymas padidinti džiugią atmosferą savo Kalėdų.

4、Išskirtinis Dizainas: Kiekvienas saldainių maišelis yra suprojektuoti su raišteliu, todėl kiekvieno maišo lengvai atidaromas ir uždaromas.Šie maišeliai yra tinkami užpildyti dovanėlės ar užkandžiai.Krepšys yra taip pat suprojektuotas su virve, ir klipas, ir ji gali būti lengvai pakabinti bet kur jums patinka.

5、Puikus Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš medvilnės audiniu, tai dovanų maišelis užtikrina gerą ranką jaučiasi, raišteliu yra skirta lengva tvirtinti ir atsipalaidavimas, ir šis dovanų maišelis gali būti pakartotinai naudojamas ilgesnį laiką, ir šie maišai gali būti užpildyti saldainiai, šokoladas, sausainiai ir kiti smulkūs užkandžiai.Puikus pasirinkimas, siekiant ugdyti vaikų rankas-apie gebėjimų ir kūrybiškumo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kalėdinis Advento Kalendorius Rinkinys

Maišelio dydis: apie 10*15cm/3.94*5.91 į

Procesas: siuvimo, iš abiejų pusių, du kartus raišteliu dizainas

Medžiaga: linas

Pakavimo Sąrašas:

24 * Audinio Maišelis

24 * Įrašo

1 * Lyno 10m/32,8 pėdų(apie)

1 * Skaičius Lipdukas Lapas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

  • Medžiaga: Medžiaga
  • Drop laivyba: Parama
  • Modelio Numeris: -
  • Kilmės: KN(Kilmės)
Stixman1998 2021-10-07

Atėjo tik 21 krepšiai, 7 kiekvieno modelio. Tu negali daryti 24 dienų Advento.

2
Sanchesssssssss2010 2021-11-03

Atvykau anksčiau nei planuota, tiesa nuotrauka, suma buvo teisingas, medžiagos atitinka lūkesčius

5
Nadia Tihon 2021-10-08

Goods visiškai consistent with the aprašymas. Shipment dotarła earlier than przewidywano, was great komplektai. Thank you for your successful transaction. Strongly recommend this seller!

5